تناژ آسانسور کارگاهی
تناژ آسانسور کارگاهی
آوریل 20, 2021
اورهال کردن آسانسور کارگاهی
اورهال کردن آسانسور کارگاهی
آوریل 23, 2021
نمایش همه

مشخصات فنی آسانسور کارگاهی

مشخصات فنی آسانسور کارگاهی

آسانسور کارگاهی از جمله پرکاربردترین تجهیزات صنعتی می باشد که در صنایع مختلف از قبیل ساختمان سازی ، حفر معادن ، ساخت پل و …. به کار برده می شوند و از محبوبیت بالایی نیز برخوردار می باشند . این وسیله ارزشمند در امور جابه جایی برای سازندگان بسیار پرکاربرد می باشند و جابه جایی را برای کارکنان و بار و مصالح آسانتر می نماید . برای اینکه یک پروژه به خوبی پیش رود و کسری بودجه یا اتلاف وقت ایجاد نشود باید تمامی مراحل انجام پروژه به صورت دقیق و منظم انجام شود .

تهیه آسانسور کارگاهی از جمله مراحل مهم و پر تاثیر در انجام پروژه  می باشد که معمولا نیز در میان اولویت های سازندگان قرار دارد . استفاده از این محصولات می تواند در تمامی مراحل امنیت پروژه را افزایش دهد و مانع از بروز خطرات و حوادث احتمالی می شود . جابه جایی مصالح در پروژه های مختلف به خصوص ساختمان سازی ها از بخش های مهمی می باشد که استفاده از آسانسور کارگاهی برای انجام این کار بهترین راه می باشد . بسیاری از تجهیزات مشابه با بالابر کارگاهی فقط در یک زمینه فعالیت دارند در حالی که آسانسور کارگاهی علاوه بر جابه جایی مصالح برای جابه جایی نفرات نیز به کار برده می شود . و این موضوع هم موجب بالا رفتن سرعت پروژه می شود و هم کیفیت آن را افزایش می دهد .

سه عنصر مهمی که می تواند پروژه شما را ایمن کند شناخت ، انتخاب صحیح آسانسور کارگاهی و تهیه آن از شرکت های معتبر می باشد . تیم با تجربه ایستا صدر به شما این امکان را فراهم می نماید تا با آشنایی بیشتر با آسانسورهای کارگاهی انتخاب بهتری در این زمینه داشته باشید .

بیشتر بخوانید
ایمنی در آسانسور کارگاهی و بالابر کارگاهی

به طور کلی باید گفت که آسانسور کارگاهی وسیله هایی مهم می باشند که در امور جابه جایی کمک بزرگی به کارفرمایان می کنند . اما در این میان عناصر مختلفی وجود دارند که در صورت شناخت و رعایت آن ها می توان از این وسیله نهایت استفاده را برده و توان سرمایه گذاری صحیح در صنعت را داشته باشید .

آسانسور کارگاهی وسیله ایمن و پر کاربرد می باشد که وجود آن در پروژه ضروری می باشد . می توان گفت که این وسیله از نیازهای اصلی و اولیه سازندگان می باشد . بنابراین سازنده  در صورتی که شناخت درستی از این وسیله داشته باشد می توانند پروژه را به بهترین شکل تکمیل نماید . به طور کلی آسانسورهای کارگاهی در سه دسته قرار می گیرند که انتخاب را برای صاحبان پروژه راحت تر می می کنند .

بنابراین می توان با در نظر گرفتن شرایط کار و بررسی معیارهای مختلف و مشخصات آسانسور کارگاهی ، بهترین و مناسب ترین نوع آن را متناسب با پروژه انتخاب نمود .

آسانسور های کارگاهی در سه دسته صنعتی ، حمل و نقل و ساختمانی قرار می گیرند که هر کدام در پروژه های مختلف ایفای نقش می کنند . این ماشین آلات در انواع مختلف برای پروژه های مختلف به کار برده می شوند به طوری که ساخت بسیاری از پروژه ها وابسته به حضور آن ها می باشد و بدون استفاده از آن ها امکان پذیر نمی باشد .

ساخت سد ، تونل ، جاده ، مجتمعات ، حفر معادن ، کشتی سازی و مرمت آثار باستانی و پروژه های بسیار دیگر  از جمله موارد کاربرد آسانسور کارگاهی می باشد که ساخت ساز آن ها بدون این وسیله تا حدودی غیر ممکن می باشد .

بیشتر بخوانید
بالابرهای ساختمانی - درک مواجهه ها و کنترل ها

بررسی مشخصات فنی آسانسور کارگاهی

مشخصات فنی آسانسور کارگاهی

آسانسور های کارگاهی در هر نوع و مدل دارای دفترچه های راهنمایی می باشند که مختص سازندگان می باشد و در آن ها تمامی مشخصات فنی آسانسور کارگاهی به طور کامل آورده می شود و خریدار می تواند با مطالعه دفترچه راهنما آن را با پروه خود تطبیق دهند .

در این دفترچه ها تمامی موارد مربوط به دستگاه کاملا ذکر شده به طوری که جای هیچ گونه سوالی برای خریدار وجود ندارد .

برای این که بتوان از این دفترچه ها بهره گیری کامل داشت ، لازم به حضور متخصص می باشد . در صورتی که از حضور متخصص در مرحله ی انتخاب و تهیه آسانسور های کارگاهی بهره ببرید می تواند بهترین انتخاب ها را برایتان ممکن سازد .

مواردی از قبیل برند آسانسور کارگاهی ، ظرفیت ، سرعت و ابعاد کابین ، سیستم حرکتی ، قطعات ایمنی ، قابلیت ها و اندازه چاهک از مشخصات فنی آسانسور کارگاهی می باشد که لازم است سازندگان آن را بررسی نمایند .

هر کدام از مشخصات نام برده شده برای این که به طور کامل بررسی شوند نیاز به طیف گسترده ای از اطلاعات می باشند تا با بررسی کامل بهترین و مناسب ترین گزینه انتخاب شود .

به طور مثال سیستم های حرکتی آسانسور کارگاهی در دو نوع کشش و وینچ می باشد که تکنولوژی مختلفی در طراحی هر کدام به کار برده شده است . همچنین استاندارد های خاصی وجود دارد که هر برند برای آسانسور های کارگاهی خود در نظر می گیرد و در آن استانداردها آسانسور بهترین عملکرد را نشان می دهد .

بیشتر بخوانید
بالابرها بر اساس قابلیت حرکتی آن ها

تهیه و نگهداری صحیح آسانسور کارگاهی

آسانسورهای کارگاهی با توجه به معیار های مختلفی از قبیل بازه زمانی استفاده از پروژه تهیه می شوند . شیوه تهیه آسانسور کارگاهی تا حدود زیادی مربوط به این گزینه می شود . به عنوان مثال سازندگان در صورتی که بخواهند از آسانسور کارگاهی در بازه ی زمانی ۳ تا ۵ سال استفاده نمایند ، می توانند به جای این که آن را بخرند از گزینه اجاره آسانسور کارگاهی استفاده کنند که مطمئنا در این شرایط بهترین گزینه می باشد . در صورتی که آسانسور کارگاهی اجاره شود حتی در صورت طولانی شدن پروژه می توان با هماهنگی شرکت اجاره دهنده ، مدت زمان اجاره را به صورت ماهیانه تمدید کرد .

نگهداری صحیح آسانسور کارگاهی از دیگر مواردی می باشد که تا حد زیادی در ماندگاری آن ها تاثیر دارد . پیروی از اصول و استانداردها از جمله عوامل مهم در نگهداری صحیح آسانسور کارگاهی می باشد . به عنوان نمونه مواردی از قبیل باربرداری بیش از اندازه از جمله مواردی می باشند که می توانند به افزایش خطرات احتمالی منجر شده و در نهایت ماندگاری کوتاه مدت آسانسور کارگاهی را در پی داشته باشد . برای نگهداری و محافظت از آسانسور کارگاهی ، بازرسی دوره ای از جمله مواردی می باشد که از اهمیت بالایی  برخوردار می باشد و موجب می شود تا از سلامت آسانسور کارگاهی اطمینان حاصل کرد و در صورتی که نیاز به تعمیر باشد در اولین فرصت قبل از این که آسیبهای جدی تر پپش بیاید اقدام به تعمیر آن نمود .

جهت اطلاع از ویژگی های آسانسور کاگاهی آلیماک با شماره ۰۴۱۳۶۳۰۷۶۲۶ تماس داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *