آسانسور کارگاهی چیست ؟

آسانسور کارگاهی یکی از اصلی ترین پیش نیاز های ساخت ساختمان های بلند و مرتفع که در سال های گذشته نیز شاهد افزایش روز افزون آن ها بودیم  ، می باشد که بدون کاربرد آن پیشرفتی در پروژه های ساختمانی ایجاد نمی شود .

دلیل الزامی بودن استفاده از آسانسور کارگاهی چیست ؟

پیشرفته تر شدن آسانسور کارگاهی دلیل آشکاری برای استفاده از آن می باشد که برای درک بهتر می توان به تعداد ساختمان های بلند با ارتفاع بیش از ۲۰۰ متر در  گذشته نه چندان دور و حال حاضر اشاره کرد که در گذشته تعداد آن ها انگشت شمار و محدود بوده اما در حال حاضر در هر دهه بیش از ۱۰۰۰ ساختمان بلند با ارتفاع بیشتر از ۲۰۰ متر ساخته می شود . کاربرد این آسانسورها در پروژه های ساختمانی دارای مزایای بسیار زیادی می باشد که می توان برای بهره بردن از این مزیت ها از آن ها  استفاده کرد .

از آسانسور کارگاهی در چه صنایعی استفاده می شود ؟

این آسانسور ها قابلیت کاربرد گسترده ای دارند و از آن ها می توان در پروژه های پتروشیمی ، برج سازی تجاری و مسکونی ، ساخت نیروگاه های بزرگ و … استفاده کرد . کاربرد آن ها در این پروژه ها موجب می شود تا به میزان زیادی در هزینه های پروژه صرفه جویی شود . برای کاربرد آن ها در پروژه ها می توان از نیروی محرکه موتور دستگاه استفاده نمود ، زیرا برای این که دستگاه راه اندازی شود لازم است تا از نیروهای محرکه ای از قبیل برق و موتور و گیربکس استفاده کرد . توجه نمایید که آسانسور کارگاهی  قابلیت کاربرد در هر شرایط آب و هوایی را دارد.

امروزه محیط های کارگاهی و کارخانه ای به سبب افزایش حجم کاری، وسعت زیادی پیدا کرده اند و در نتیجه این موجب شده تا گاه لازم باشد افراد، تکنسین ها و تجهیزات و مصالح برای کار در ارتفاع و یا هم سطح سازی با یک مکان به نقاط بالاتری فرستاده شوند. آسانسور کارگاهی و یا بالابر ها تجهیزاتی هستند که این امر را برای ما میسر ساخته و در حال حاضر در کارگاه ها، ساختمان های در حال ساخت، سد ها، پالایشگاه ها، پتروشیمی ها و سکوهای نفتی مورد استفاده قرار می گیرند. بالابر کارگاهی که برای حمل بار و حمل افراد مورد استفاده قرار می گیرند فرآیند ساخت و ساز را سرعت می بخشند. مکانیزم حرکت این بالابرها با بالاکشنده ها، جرثقیل ها و لیفتراک ها متفاوت است و تقریبا عملکردی شبیه به آسانسور است که محیط های آپارتمانی دیده ایم اما ظرفیت، ایمنی و ظاهر متفاوتی دارد. این آسانسورها معمولا از نیروی محرکه یک موتور الکتریکی برای حرکت عمودی استفاده می کنند.

آسانسور کارگاهی

آسانسورهای کارگاهی tcch

آسانسورهای کارگاهی بر اساس ظرفیت های مختلفی طراحی و با توجه به نیاز مشتریان در اندازه های متفاوتی عرضه می شوند. فاکتورهایی مانند وزن قابل تحمل، سرعت حرکت، حداکثر ارتفاع قابل دسترسی، ایمنی و مکانیزم مورد استفاده در قیمت تمام شده آن موثر است. آسانسورهای تولید شده در شرکت TCCH در سه ظرفیت ۱۵۰۰،۲۰۰۰،۲۵۰۰ کیلوگرمی و با سرعت های مختلفی تولید می شوند. این آسانسورها قابلیت رسیدن تا ارتفاع ۱۵۰ متری را دارا می باشند. مهندسین شرکت TCCH با استفاده از الکتروموتورهای دوبل موتوژن و سیستم ترمز هوشمند الکتریکی آسانسورهای با کمترین ضربه را تولید می کنند. این موجب جلوگیری از آسیب به موتورها، افزایش طول عمر دستگاه و کاهش هزینه های نگهداری و تعمیرات می شود. همچنین به دلیل استفاده از قطع کننده های میبینم و ماکزیمم ارتفاع، امکان بروز سوانح مانند سقوط به میزان زیادی کاهش می یابد.

شرکت سرمایه گذاری صنعتی ایستا صدر (TCCH)  یکی از بهترین تولید کننده های آسانسور کارگاهی در ایران است که می تواند آسانسورهایی با ظرفیت های بالا را تولید و در داخل و خارج از ایران نصب کند. این شرکت به منظور افزایش رضایت مشتریان، دستگاه های خود تا ۶ ماه گارانتی کرده و موفق به کسب گواهینامه ISO 9001-2008 شده است.

آسانسور کارگاهی

مشخصات فنی آسانسور کارگاهی TCCH

  • در خصوص ایجاد فضای باز کابین جایگرینی تابلو برق در ابعاد ۳۲*۱۰۶*۵۲ در خارج ار کابین طوری تعبیه شده که فقط ورودی درب تابلو به داخل کابین باز شو می باشد.
  • تابلو برق اینورتری دارای یک عدد کلید برق ورودی به قدرت ۶۳ آمپر با اهرم دستی در دسترس اپراتور می باشد.
  • مانیتور (HMI) هفت اینچ برای انتخاب محل کنترل دستگاه و نمایشگر خطاهای احتمالی و مشخصات دستگاه و محل استقرار المانهای امرجنسی و نکاتی در خصوص شرکت می باشد.
  • کلید استپ امر جنسی اضطراری جهت استفاده در مواقع ضروری جهت توقف دستگاه در دسترس اپراتور تعبیه شده است.
  • پاراشوت مکانیکی مجهز به آژیر و بیزر آلارم که نشانگر پاراشوت شدن دستگاه بودن بوده و با هشدار خود پاراشوت شدن دستگاه را به اپراتور اطلاع رسانی می کند.
  • غیر از نمایشگر HMI چراغ های سیگنال جهت نمایش برق ورودی در دروی تابلو تعبیه شده اند.
  • کابین دارای چراغ روشنایی با کلید و پریز ۲۲۰ ولت می باشد.
  • سیستم اینورتری دستگاه هر کدام در قدرت های مختلف نسبت به تناژ دستگاه تولید شده در روی تابلوهای برق سوار می شوند.

جدیدترین پروژه های اجرا شده ایستا صدر:

در این بخش ویدیو از نمونه کارهایی مشاهده میکنید که برای اولین بار در ایران و خاور میانه توسط ایستا صدر اجرا شده است

 

 

 

 

 

 

 

کاربرد آسانسور کارگاهی :

کاربرد آسانسور کارگاهی برای پروژه های صنعتی و ساختمانی و … موضوع تازه ای نمی باشد و سال های زیادی می باشد که این محصول با ارزش جهت تسریع روند کارها و راحتی آن ها به کار برده می شود . این وسیله کمک می کند تا کارکنان به راحتی از یک طبقه به طبقات بالا و پایین حمل شوند و برای حمل بارهای سنگین  کمترین انرژی  نیروی انسانی به کار برده شود . همه ی ما از نزدیک پروژه های بزرگ ساختمانی در حال ساخت را دیده ایم و با کمی دقت می توان فهمید که ساخت این پروژه ها و به اتمام رساندن آن ها بدون کاربرد آسانسور کارگاهی بسیار دشوار و سخت  و گاها غیر ممکن می باشد . استفاده از دستگاه ها علاوه بر این که در کاهش زمان اتمام پروژه بسیار موثر می باشد بلکه تا میزان زیادی در کمتر کردن هزینه های آن نیز موثر می باشد .

آسانسور کارگاهی در بنادر چه کاربردی دارند ؟

یکی از مهمترین کاربردهای آسانسور کارگاهی استفاده از آن ها در بنادر و کشتیرانی ها برای حمل بار و نفر می باشد . از مزیت کاربرد این آسانسور ها در بنادر و کشتیرانی ها می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • افزایش بهره وری در بنادر : اگر بخواهیم بنادر را بدون آسانسور کارگاهی تصور کنیم در واقع کارها بسیار سخت و مشکل می شود و تمامی سختی های کار به دوش کارگران می افتد و در نتیجه علاوه بر صرف زمان و هزینه ی زیاد کارگران بسیار خسته و کلافه می شوند . بنابراین در حقیقت کار در بنادر بدون این آسانسورها ، سخت و طاقت فرسا می باشد و استفاده از آن ها در این محیط موجب می شود تا نیاز به نیروی انسانی کم باشد و جابه جایی بارها بدون محدودیت به راحتی صورت گیرد .  مزیت دیگر تعمیر سریع دستگاه نسبت به سایر دستگاه ها و مشکلات انسانی می باشد و به همین دلایل می توان گفت که استفاده از آن ها در بنادر موجب افزایش بهره وری می شود .
  • افزایش امنیت : استفاده از این دستگاه ها در بنادر موجب افزایش امنیت می شود ، زیرا در صورتی که در شرایط بد آب و هوایی نیروی انسانی مجبور به حمل بار به ارتفاعات از طریق نردبان و ریل و … باشد ، امکان دارد خطرات جبران ناپذیری به وجود آید . بنابراین کاربرد آسانسور کارگاهی با توجه به اینکه محدودیتی برای استفاده از آن ها در هیچ شرایط آب و هوایی وجود ندارد ، کار را راحت تر می نماید و می توان با امنیت بالا بارها را حمل کرد .

پیشرفت تکنولوژی و لزوم استفاده از آسانسور کارگاهی

از آن جایی که امروزه به دلیل افزایش کاری در برخی از محیط های کاری از قبیل کارگاه ها و کارخانه ها ، سدها و پالایشگاه ها و سکو های نفتی و …نیاز است تا افراد و تکنسین ها و تجهیزات و مصالح و … گاها برای کار به نقاط بالاتر فرستاده شوند ، استفاده از آسانسور کارگاهی می تواند این امر را به راحتی ممکن سازد . این وسیله برای حمل بار و افراد به کار برده می شود و موجب تسریع در انجام عملیات می شود .

آسانسور های کارگاهی مکانیزم حرکتی متفاوتی با بالا کشنده ها ، جرثقیل ها و لیفتراک ها دارند و عملکرد آن ها بیشتر شبیه به آسانسورهای معمولی حمل انسان در ساختمان ها می باشد ، اما از نظر ظاهر و ظرفیت و ایمنی با آن ها متفاوت می باشد . در این نوع از آسانسور ها برای حرکت عمودی از نیروی محرکه چند موتور الکتریکی استفاده می شود .

استفاده از آسانسور کارگاهی در ساخت برج ها و پروژه های مسکونی  و تجاری و پالایشگاه ها ، پتروشیمی و سایر بناهای مرتفع  امری ضروری می باشد و علاوه بر مقرون به صرفه بودن می تواند در انجام درست و سریع پروژه به مهندسان و مجریان پروژه کمک بزرگی نماید .

اجزای مهم در ایمنی آسانسور کارگاهی

از آن جایی که این وسیله با اهمیت در محیط های شلوغ و پر رفت و آمد به کار برده می شود لازم است تا ایمنی بالایی داشته باشند ، زیرا علاوه بر اینکه تعداد دفعات کاربرد و بالا و پایین شدن آن زیاد می باشد ، بلکه بارهای با وزن زیاد به وسیله ی آن ها جابه جا می شود . همه ی این موارد دلیل تعبیه تجهیزات ایمنی قابل قبول در آسانسور کارگاهی می باشد .

پاراشوت ، قطع کن های حد بالا و پایین ، کلید اضطراری ، لودسل وزن و ترمز های موتور ها از جمله ی تجهیزات ایمنی آسانسور های کارگاهی می باشد .

انواع مختلف آسانسور کارگاهی

انواع آسانسور کارگاهی

بالابرهای کارگاهی به طور کلی دارای دونوع می باشند که عبارتند از :

  • آسانسور یا بالابر کارگاهی سیار

این آسانسور ها دارای دو نوع بالابر کارگاهی دنده ای و وینچی می باشند که نوع نواردنده ای از ایمنی یشتری برخوردار می باشد .

  • آسانسور یا بالابر کارگاهی ثابت

این نوع از بالابر های کارگاهی دارای سه نوع  ثابت هیدرولیک جک مستقیم ، ثابت زنجیری و کابلی هیدرولیکی و ثابت آکاردئونی می باشد .

به طور کلی آسانسور کارگاهی در اندازه ها و ظرفیت های متفاوتی تولید می شوند که معمولا ظرفیت های تولید آن ها ۲۵۰۰ ، ۲۰۰۰ ، ۱۵۰۰ ، ۱۲۰۰ کیلو گرم می باشد و قادرند تا ارتفاع  متر۱۵۰ بالا روند .  قیمت این وسیله بستگی به عوامل زیادی از قبیل وزن قابل تحمل ، سرعت حرکت ، حداکثر ارتفاع قابل دسترسی ، ایمنی و مکانیزم  مورد استفاده و … دارد .

اجزاء مختلف آسانسور کارگاهی ؟

  • پایه تثبیت یا شاسی
  • سکشن های ارتفاعی یا دکل
  • کابین یا محفظه امن 
  • موتور های الکتریکی ( براساس تناژ آسانسور می تواند متفاوت باشد )
  • تابلو برق یا سیستم اینورتر ( با توجه به قدرت موتور ها متفاوت می باشد )
  • سیستم های ایمنی ( محدود کننده ها و قطع کننده ها )
  • پاراشوت یا سیستم ایمنی سقوط آزاد
  • کلید اضطراری یا استپ ( جهت توقف دستگاه در مواقع ضروری )
  • مانیتور یا HMI ( نمایشگر خطاهای احتمالی و مشخصات دستگاه و … )

مشخصات آسانسور کارگاهی

دسته بندی آسانسور کارگاهی بستگی به عوامل متعددی دارد که عبارتند از :

  • ظرفیت و تناژ
  • سرعت
  • ابعاد کابین
  • تعداد موتورها
  • سیستم ایمنی

تاثیر آسانسور کارگاهی بر روی امنیت کارکنان و پروژه

در پروژه های اصولی و استاندارد ، مسئله ای که اولویت صاحبان پروژه می می باشد امنیت کارکنان پروژه می باشد . این موضوع قابل مقایسه با هیچ مسئله ی دیگری نمی باشد . حتی در صورتی که منافع مالی برای صاحبان پروژه تنها موضوع با اهمیت باشد باز هم برای جابه جایی مصالح به طبقات بالا هیچ وسیله ای را مناسبتر و بهتر از آسانسور کارگاهی نمی توان پیدا کرد .

کاهش هزینه های پروژه با استفاده از آسانسور کارگاهی

مدیریت صحیح منابع وقت و پول ، بعد از امنیت مهم ترین مسئله می باشد . اهمیت این موضوع به اندازه ای می باشد که در دانشگاه نیز رشته ای به آن اختصاص داده شده که مدیریت صحیح پروژه و کاهش هزینه ها را به دانشجویان یاد می دهند .مدیریت صحیح  با افزایش میزان کارایی و بهره وری در یک پروژه به وسیله ی استفاده از ابزار ها و وسایل می تواند به استفاده بهتر افراد بیشتر کمک نماید .

آسانسور کارگاهی و صرفه جویی در وقت

با به کار بردن آسانسور یا بالابر کارگاهی در پروژه های بزرگ زمان انجام کار ها تا میزان زیادی کاهش پیدا می کند و این امر موجب کاهش مدت زمان انجام پروژه و در نهایت صرفه جویی در کاهش هزینه ها و قیمت تمام شده می شود .

برای درک بهتر این مسئله مثالی را بیان می کنیم . در ساخت برج های بزرگی از قبیل برج خلیفه که ۲۵۰۰ نفر همزمان مشغول کار می باشند ، برای جابه جایی کارکنان به طبقات بالا در صورت نبودن مکان و فضایی برای جابه جایی به طبقات بالا و یا هنگام خروج  حدود ۱٫۵ ساعت زمان نیاز بود . بعد از این که آسانسور های کارگاهی به وجود آمدند این روند بسیار سریع تر پیش می رفت . طبق گزارشات استفاده از آسانسور کارگاهی می تواند موجب افزایش زمان رسیدن کارکنان تا حدود ۳ ساعت شود . بنابرین برای پیشرفت سریع پروژه استفاده از آسانسور کارگاهی بهترین کار می باشد .

آب و هوا را دست کم نگیرید !!!!!

باید در انجام پروژه با توجه به شرایط جغرافیایی به تاثیر آب و هوا بر روی پروژه دقت شود . در بسیاری مواقع امکان دارد برف و بوران و گرد غبار رخ دهد که می تواند تاثیر مستقیمی در روند پروژه داشته باشد و حتی موجب عقب افتادن اتمام پروژه شود . این موضوع در ساختمانهای با طبقات کمتر امکان دارد زیاد اهمیت نداشته باشد و بتوان با همان تجهیزات قدیمی حمل و نقل  پروژه را با کمی سختی و تلاش پیش برد ، اما زمانی که بحث سر پروژه های بزرگتر مثلا یک ساختمان ۲۰ یا ۳۰   طبقه باشد موضوع کاملا فرق می کند و در این صورت کنار آمدن با شرایط جوی سخت از قبیل برف و بوران راحت نخواهد بود .

بنابراین می توان گفت که استفاده از آسانسور کارگاهی ، راه حلی برای حل این مشکل می باشد و می توان با استفاده از آن در این شرایط سخت ، کارگران و مصالح را به راحتی  به طبقات مختلف حمل نمود . با به کار بردن این محصول ، می توان از شر خرابی ها و مشکلاتی که در اثر شرایط جوی امکان دارد برای بالابر های قدیمی پیش بیاید راحت شد ، زیرا آسانسور های کارگاهی قابلیت این را دارند که در هر نوع شرایط جوی بتوانیم از آن ها همه جوره کار بکشیم بدون اینکه ترسی از خراب شدن آن داشته باشیم .

آسانسور کارگاهی در صنایع مختلف

آسانسور های کارگاهی دارای انواع مختلفی می باشند که کاربرد آن ها فقط محدود به برج سازی و ساخت و ساز نمی باشد ، بلکه با توجه به افراد و مصالح و شرایط می توان انواع مختلفی از آن را به کار برد .  در زیر به کار برد آسانسورهای کارگاهی اشاره می کنیم .

  • حفر معادن و استخراج منابع
  • ساخت راه ها و پل های بلند
  • مجتمع های فولاد و فلز
  • ساختمان سازی ها و برج های مرتفع
  • مرمت و باز سازی آثار تاریخی و گردشگری
  • بنادر و کشتی سازی
  • نفت و گاز و پتروشیمی

آسانسور کارگاهی را با توجه به کاربرشان به سه دسته زیر تقسیم بندی می نمایند :

  • آسانسور کارگاهی صنعتی

از جمله رایج ترین و پر کاربردترین آسانسور کارگاهی که در ایران به کار برده می شوند ، انواع صنعتی آن ها می باشد . این نوع از آسانسور ها خود دارای انواع مختلفی می باشند که به منظور کاربرد های متفاوت به کار برده می شوند . آسانسور ضد انفجار ، مواد پودری و … از انواع آن ها می باشد .

  • آسانسور کارگاهی ساختمانی

این نوع از آسانسور ها که در عملیات ساخت و ساز به کار برده می شوند دارای انواع آسانسور مصالح ، نفر و مصالح ، داربست آسانسوری و … می باشند .

  • آسانسور کارگاهی حمل و نقل

مزیت های استفاده از آسانسور کارگاهی

علاوه بر مواردی از قبیل صرفه جویی در مصرف انرژی و زمان و هزینه استفاده از آسانسور کارگاهی دارای مزیت های دیگری نیز می باشد که در زیر به آن ها اشاره می کنیم :

  • عدم نیاز به ساخت زیر ساز :ساخت زیر ساز از جمله مسئله ی مهمی می باشد که زمان زیادی را به خود اختصاص می دهد و در نتیجه موجب بالا رفتن هزینه ها می شود . امروزه استفاده از آسانسور کارگاهی نیاز آن چنانی برای ساخت زیر ساز ندارد .
  • توانایی افزایش ارتفاع به میزان مورد نیاز : یکی از مهمترین و بهترین مزیت آسانسور کارگاهی امکان افزایش ارتفاع آسانسور با افزایش تعداد طبقات می باشد . این موضوع موجب می شود تا نگرانی در این مورد نداشته باشید و به راحتی پروژه خود را با هر ارتفاعی که هست به پایان رسانید .
  • سیستم عملکردی و رابط کاری آسان : سیستم عملکردی و رابط کاری آسان از جمله مزیت های استفاده از آسانسور کارگاهی می باشد ، زیرا نگرانی در مورد روش استفاده از آن ها وجود ندارد و می توان آن ها را به راحتی و بدون نیاز به تخصص به کار برد .
  • امکان جابه جایی بار های سنگین در انواع مختلف : با استفاده از آسانسورها می توان بارهای سنگین را به راحتی حمل نمود و به وسیله آن کارهای سخت و دشوار را به راحتی انجام داد .

آسانسور جزو انکار ناپذیر ساختمان های بلند

استفاده از آسانسور کارگاهی در ساخت پروژه های بلند و مرتفع امری مهم و حیاتی به شمار می رود به طوری که بدون استفاده از آن ها نمی توان ساخت ساختمان های بلند را به اتمام رساند و یا طبقات ساختمان ها و برج های بلند را پیمود و به طبقات بالا تر رفت .

آشنایی با بخش های مختلف یک بالابر کارگاهی

از جمله سوالات رایجی که در مورد آسانسور های کارگاهی مطرح است در مورد اجزای ایمنی  به کار رفته در آن ها می باشد  که چه اجزاهایی می باشند که موجب افزایش امنیت می شوند ؟  همانطور که می دانیم آسانسور کارگاهی دارای ساختار خاص می باشند که ایمنی در آن ها رعایت شده است . در این محصولات پس از تولید یا نصب باید یک فرد حرفه ای و متخصص درست بودن ایمنی و نصب و کارکرد صحیح آن را تائید نماید .

اجزای مختلف آسانسور کارگاهی

آسانسور کارگاهی دارای اجزای مختلفی می باشند که در زیر به آن ها اشاره می کنیم اما در نظر داشته باشید که گاها امکان دارد برخی از آن ها دارای اجزاء بیشتر یا کمتری نیز باشند ، اما به طور کلی شامل اجزای زیر می باشند :

حفاظ اطراف اتاقک آسانسور :

حفاظ جزوی در تمامی آسانسور کارگاهی استاندارد می باشد که موجب می شود تا کابین بالابر محدود شود و در نتیجه مانع از بروز اتفاقات نا گوار مانند سقوط بار یا افراد و … می شود .

نرده امگا :

این قسمت شامل نرده ای می باشد که در قسمت ورود و خروج فرد یا بار به کار برده می شوند و با بسته شدن در حین عملیات جابه جایی مانع از ورود و خروج افراد می شود و در نتیجه از سقوط احتمالی آن ها جلوگیری می کند .

سوئیچ های ایمنی :

سوئیچ های ایمنی در ابتدا و انتهای آسانسور های کارگاهی جهت برقراری امنیت به منظور جلوگیری از سقوط به کار برده می شود و وجود آن این امکان را فراهم می کند تا بتوان با خیال راحت از این محصول استفاده کرد .

محدود کننده انتهای مسیر حرکتی آسانسور :

این قطعه در آسانسور های کارگاهی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد و نبود آن امکان دارد خیلی گران تمام شود و خسارات زیادی به بار آورد . دلیل اهمیت این قطعه محدود تر کردن حرکت آسانسور کارگاهی می باشد و قطعه ای مکانیکی می باشد . این قطعه با همین حرکت ساده موجب می شود تا از سقوط آسانسور کارگاهی جلوگیری شود.

پاراشوت :

این قطعه نیز از قطعات مهمی می باشد که در بالا بردن ایمنی آسانسور کارگاهی نقش موثری دارد . نصب این قطعه نیازمند تخصص می باشد و هر کسی نمی تواند آن را نصب نماید . پاراشوت موجب می شود تا از سقوط ناگهانی آسانسور کارگاهی جلوگیری شود .

بازرسی فنی آسانسور کارگاهی

با توجه به اینکه برای استفاده از آسانسور های کارگاهی باید ایمنی خاصی رعایت شود ، برای کمک به آن ها و بر طرف کردن مشکلات مربوط استاندارد های جهانی و کشوری خاصی در نظر گرفته شده است . به دلیل افزایش روز افزون سازه های ساختمانی مرتفع نیاز به استفاده از آسانسور کارگاهی ایمن بسیار افزایش پیدا کرده است .

بنابراین برای به حداقل رساندن یا حل مشکلاتی که امکان دارد در هنگام استفاده از این آسانسورها پیش بیاید ، بازرسی های فنی بر روی روند نصب و ساخت این دستگاه ها صورت می گیرد . برای ساخت یک آسانسور ایمن و استاندارد ، مهمندسین مکانیک و الکترونیک و برق و … دست به کار می شوند و پس از تلاش بسیار ظرافت های خاصی در استاندارد گذاری امنیتی آن ها به کار می گیرند که همین موضوع نیاز به بازرسی را نشان می دهد .

چرا باید از بازرسی های فنی استفاده کنیم ؟

دلایل زیادی وجود دارد که موجب نیاز به بازرسی فنی آسانسور کارگاهی می شود که از جمله ی آن ها نکات فنی می باشد و در صورتی که این کار توسط افراد بی تجربه انجام شود امکان دارد خسارات مالی و جانی زیاد به همراه داشته باشد . بنابراین در صورتی که نیاز به بازرسی فنی آسانسور وجود داشت ، بهتر است از کارشناسان و متخصصین کاربلد این حرفه کمک بخواهید .

برای انتخاب آسانسور کارگاهی باید چه معیار هایی داشته باشیم ؟

استفاده از آسانسور کارگاهی در دنیای امروزه بسیار رایج و پر کاربرد شده است و پیشرفت علم و صنعت موجب شده تا انواع مختلفی از آن ها تولید و روانه بازار شود که دارای ویژگی ها و خصوصیات متفاوتی می باشند .  در نتیجه وظیفه ی ما انتخاب نوع مناسب آن با توجه به نوع کار می باشد که برای این منظور معیارهایی وجود دارد که باید با توجه به آن ها بهترین انتخاب را داشته باشیم .

میزان امنیت و سرعت حرکت از جمله نکاتی می باشد که در آسانسور های مختلف متفاوت می باشد . هر گروه صنعتی قبل از انتخاب آسانسور کارگاهی ، باید معیار ها و ویژگی های مورد نیاز را در نظر بگیرد و سپس اقدام به انتخاب آن نماید  . در زیر به برخی از معیار ها و مسائلی که می تواند در انتخاب آسانسور کارگاهی کمک حال شما باشد ، اشاره می کنیم .

  • بار یا محموله ای که قرار است به وسیله ی آن ها جابه جا شود .
  • میزان فضای در نظر گرفته شده برای نصب
  • حداکثر میزان ظرفیت بار
  • حداکثر ارتفاع حمل بار
  • حاکثر سرعت حرکت مورد نیاز
  • حداکثر میزان برق مصرفی
  • میزان توان و قدرت الکتروموتور
  • اندازه و ابعاد کابین
  • امنیت دستگاه
  • خدمات شرکت سازنده یا نصب کننده
  • و …..

تعمیرات و نگهداری آسانسور کارگاهی

تعمیرات و نگهداری از آسانسور کارگاهی از جمله نکات مهم در استفاده از آن ها به شمار می رود که بدین منظور باید در حفظ و نگهداری آن تلاش نمود و برای تعمیر و نگهداری و بازرسی از آن ها از افراد متخصص و مجرب در این حوزه کمک گرفت . بهتر است قبل از تهیه این آسانسور ها ، با متخصصین و مشاوران در این زمینه مشورت نمود و راهنمایی های لازم را دریافت کرد .

سوالات متداول آسانسور کارگاهی

آسانسور کارگاهی چیست؟

جهت حمل بار با نفرات با ظرفیت بسیار زیاد در ارتفاعات از این آسانسور استفاده می شود، آسانسور های معمولی جهت جا به جا کردن افراد برای طبقات استفاده می شوند و ظرفیت مشخصی دارند.

نحوه تامین ایمنی آسانسور کارگاهی چگونه می باشد؟

با استفاده از لوازم خاص و مجهز نمودن آسانسور می توان ایمنی دستگاه را افزایش داد.

نکات ایمنی آسانسور کارگاهی شامل چه مواردی می شوند؟

یکی از روشهای ایمنی آسانسورها  استفاده از صفحه محافظ موتور می باشد که در صورت رعایت آن میتوان ایمنی را افزایش داد.

چک لیست ایمنی آسانسور کارگاهی شامل چه مواردی می باشد؟

مهمترین مواردی که می توان اشاره کرد: استفاده از دکل محافظ و یا سامانه فرود اضطراری

آسانسور کارگاهی آلیماک چیست؟

راه حل های دسترسی عمودی Alimak در سراسر جهان برای استفاده در طیف وسیعی از کاربردهای صنعتی و ساختمانی انتخاب می شوند.

قیمت آسانسور کارگاهی

موارد زیادی بر روی قیمت  تاثیر گذار هستند که از جمله آن ها می توان به :حداکثر ظرفیت باربرداری، حداکثر سرعت حرکت، ابعاد کابین ، حداکثر ارتفاع، تعداد موتورها، نوع سکشن ، برند آسانسور کارگاهی و نوع تابلو برق ( اینورتر یا کنتاکتوری بودن تابلو برق ) اشاره کرد.

هنگام خرید آسانسور کارگاهی TCCH چه مورادی را باید توجه کرد؟

مواردی که هنگام تهیه آسانسور  TCCH باید توجه کرد شامل: لیست قیمت بالابر کارگاهی TCCH، کیفیت جنس، سرعت و همچنین گارانتی محصول می باشد.

چگونه می توانیم از لیست قیمت آسانسور کارگاهی با خبر شویم؟

جهت اطلاع از قیمت آسانسورهای  TCCH می توانید با شماره      ۳۶۳۰۷۶۲۶ -۰۴۱     تماس حاصل فرمایید.

رده وزنی آسانسور های کارگاهی TCCH چگونه می باشند؟

آسانسور های TCCH  در وزن های: ۲ تن، ۱۲۰۰ کیلوگرم، ۱۵۰۰، ۲۰۰۰، ۲۵۰۰ و ۲۸۰۰ تولید می شوند.

موتور آسانسور کارگاهی دارای چه میزان عمر مفید است؟

عوامل موثر در عمر مفید عبارتند از: تعداد ساعات كاري در طول روز , چك كردن روغن گيربكس ,اطمينان از قابليت اعتماد توان مصرفي و جلوگيري از سقوط مصالح ساختماني

میزان ظرفیت آسانسورها در چه حدی می باشند؟

در ارتباط با بالابرهای سیار از ۱۳۰ کیلیوگرم تا ۵۰۰ کیلیوگرم می باشند.

آیا بالابرها پاراشوت دارند؟

بله بالابرهای هیدرولیکی شامل پاراشوت هستند

جهت مشاوره فنی و سفارش آسانسور کارگاهی tcch و آلیماک می توانید با تیم فنی ایستا صدر تماس حاصل فرمایید.

Shares