نحوه محاسبه تناژ آسانسور کارگاهی
نحوه محاسبه تناژ آسانسور کارگاهی
می 1, 2021
داربست آسانسوری متحرک
داربست آسانسوری متحرک
جولای 7, 2021
نمایش همه

تعمیر آسانسور کارگاهی

تعمیر آسانسور کارگاهی

بعد از نصب هر آسانسور کارگاهی تعمیر و نگهداری آن موضوعی بسیار مهم و حیاتی می باشد که تمامی آسانسور های کارگاهی بعد از مدتی به آن نیاز پیدا می کنند . تعمیرکار آسانسور کارگاهی باید تعمیرکاری کاربلد ، توانا و با تجربه باشد به گونه ای که تجربه ی نگهداری و سرویس آسانسور کارگاهی را داشته باشد و از پس اورهال آسانسور کارگاهی برآید  . پس استفاده از تعمیرکار آسانسور کارگاهی بخصوص فردی که توانایی تعمیر ، سرویس و اورهال آسانسورکارگاهی را دارد برای مهندسان و صاحبان پروژه ها امری گریز ناپزیر می باشد و در نتیجه لازم است اطلاعاتی در مورد تعمیرکار  ، حرفه ای و کاربلد بودن آن داشته باشید تا کار تعمیر آسانسور کارگاهی خود را با اطمینان انجام دهید  . برای این امر نیز کمک گرفتن از نمایندگی های معتبر که توانایی تشخیص و معرفی بهترین تعمیرکار و اعزام آن به محل مورد نظر را دارد امری مهم و ضروری خواهد بود .

تعمیر آسانسور کارگاهی به چه معناست؟

تعمیر آسانسور کارگاهی

هر دستگاه و وسیله ای بعد از مدتی کار کردن امکان دارد دچار ایراد و خرابی هایی شده باشد، در این صورت نیاز به بازرسی دستگاه و بررسی عملکرد دستگاه و نظارت بر قطعات آن هست  . آسانسور کارگاهی نیز از این دسته مستثنی نبوده و احتیاج به خدمات تعمیر آسانسور و سرویس کاری دارد تا ایمنی آن حفظ شده و بهترین عملکرد را داشته باشد .

باید خاطر نشان کرد که استفاده از خدمات تعمیر آسانسور توسط تعمیر کار خبره همانند نصب آسانسور کارگاهی مهم و ضروری می باشد و حتما باید توسط افراد با تجربه این کار انجام شود .

دو بخش عمده تعمیر آسانسور کارگاهی کدام ها هستند ؟

بخش تعمیرات آسانسور کارگاهی به دو دسته ی مکانیکال و الکتریکال تقسیم بندی می شود .

بخش مکانیکال : در تعمیر  بخش مکانیکال آسانسور کارگاهی ، تعمیرکار آسانسور قسمت های الکترونیکی دستگاه آسانسور کارگاهی مثل پاراشوت ،گیربکس و موتور را تعمیر و سرویس می کند .

بخش الکتریکال : در این بخش ، تعمیرکار بخش تابلو برق دستگاه و کنتاکتور و رله ها را تعمیر ، بازرسی و سرویس می کند .

لزوم استفاده از افراد ماهر و حرفه ای برای تعمیر آسانسور کارگاهی

در بخش های قبل اشاره کردیم که  بخش تعمیر ، سرویس و نگه داری از آسانسور کارگاهی همانند بخش نصب آن بسیار مهم وتاثیر گذار می باشد و باید در نظر داشت که توسط تعمیرکاری ماهر و کار بلد بصورت اصولی و حرفه ای انجام شود . زیرا  آسانسور های کار گاهی در پروژه های مختلفی  توسط کارگران و مهندسان مورد استفاده قرار می گیرند که درصورت آسیب و خرابی ممکن است صدمات جبران ناپذیری را در پی داشته باشند . بدین ترتیب باید در انتخاب تعمیرکار آسانسور کارگاهی بیشترین دقت را داشته باشیم تا بعد ها دچار خسارت جانی و مالی نشویم . تعمیرکار غیر حرفه ای علاوه بر این که هزینه های ما را بیشتر می کنند ، می توانند سبب پشیمانی و آسیب به جان و مال افراد نیز  شوند که جبران خسارت ناشی از آن گاها غیر ممکن می باشد .

مراحل تعمیر آسانسور کارگاهی

تعمیر آسانسور کارگاهی متشکل از مراحل گوناگونی می باشد که در زیر به به طور خلاصه به آن ها اشاره می کنیم .

  • تماس با نمایندگی معتبر و حرفه ای برای تعمیر آسانسور کارگاهی

برای تعمیر آسانسور کارگاهی و استفاده از تعمیرکاران خبره می توان با نمایندگی ها و شرکت های معتبر ارتباط برقرار کرد  . این شرکت ها و نمایندگی ها دارای نیرو های حرفه ای و کار بلد می باشند که شما را در نصب ، تعمیر و سرویس آسانسور یاری خواهند کرد .

  • کشف خرابی دستگاه و نقص یابی آن

تعمیرکار متخصص در امر تعمیر آسانسور کارگاهی باید توانایی تشخیص خرابی و عیب یابی دستگاه را داشته باشد . زیرا کشف خرابی دستگاه و نقص یابی آن مهترین قدم در تعمیر آسانسور کارگاهی می باشد .

  • برآورد هزینه ی تعمیر با توجه به درصد خرابی دستگاه آسانسور

بعد از نقص یابی و عیب یابی دستگاه ، باید تعمیرکار هزینه مورد نیاز را برای تعمیر آن برآورد کند .

  • اعمال تعمیری اساسی بر روی دستگاه و پایان کار

اعمال تعمیری دقیق و اساسی بر روی دستگاه آسانسور کارگاهی آخرین مرحله ی تعمیر می باشد که توسط تعمیرکار حرفه ای با مهارت زیاد بر روی دستگاه انجام می شود . بعد از انجام این کار دستگاه می تواند بدون هیچ مشکلی به کار خود ادامه دهد .

 در هنگام تعمیر آسانسور کارگاهی چند نکته ی اساسی و مهم وجود دارد که باید آن ها را تحت نظر داشت . در صورتی که به این نکات توجه نکنیم ممکن است با خطرات و آسیب های جبران ناپزیری مواجه شویم . این موارد به شرح زیر می باشند :

– انجام روغن کاری ، روان کاری و گیریس کاری حین تعمیر

– بررسی تمامی اتصالات کمربند ها و سکشن ها ( در صورتی که این اتصالات باز و یا شل شده باشند خطر سقوط آسانسور وجود خواهد داشت. )

– بررسی میکروسوئیچ های حد پایین و بالا و همینطور تناژ آسانسور

– توجه زیاد به پوسیدگی و شکستگی ایمنی و امنیت سکشن ها که در صورت بی توجهی خطرات جدی را در پی خواهد داشت .

– توجه زیاد به سیستم های تامین کننده ایمنی و امنیت دستگاه آسانسور کارگاهی از جمله پاراشوت

– دقت و توجه به ترمز ، مگنت ، موتور و گیربکس

تعمیر آسانسور کار گاهی و استفاده از قطعات استاندارد

در جریان تعمیر آسانسورکارگاهی ، تعمیرکار توانا و حرفه ای که توانایی تعمیر قطعات  را دارد ، تا جایی که امکان دارد تلاش می کند تا آسانسور شروع به کار کند . اما گاهی این قطعات قابل تعمیر نبوده و نمی توان دوباره از آن استفاده کرد و قطعه باید به طور کامل تعویض شود . برای مثال قطر رولیک های تعبیه شده در آسانسور های کارگاهی پس از مدتی استفاده کاهش می یابد و بعد از یکی دوبار سرویس و تنظیم باید تعویض شود و قطعه ی جدید جایگزین شود . باید توجه نمود تا در این مرحله قطعه استاندارد فابریک و با کیفیت جایگزین شود.

اورهال آسانسورکارگاهی به چه معنا ست؟

کار تعمیر آسانسور کارگاهی به دو شکل کلی و جزئی تقسیم بندی می شود که ما بیشتر با تعمیر جزئی مواجه می باشیم . هر دستگاهی از جمله دستگاه آسانسور کارگاهی بعد از مدتی استفاده در قطعاتشان فرسودگی هایی ایجاد می شود . گاها در چنین شرایطی  تعویض کردن و یا تعمیر کردن نمی تواند مشکل را بر طرف نماید و دستگاه به حالت اولیه ی خود باز گردانده نمی شود . بنابراین در این زمان باید دستگاه را در حالت اورهال قرار دهیم تا دستگاه بتواند مجدد فعالیت نماید .

اما منظور از اورهال در آسانسورکارگاهی چه می باشد ؟

به مجموعه ی کارهایی از قبیل تعمیر و سرویس کلیه ی موتورها ،گیربکس ها، عوض کردن رولیک ها و رنگ آمیزی مجدد و تعویض پیچ و مهره های به کار رفته در سکشن ها ، اورهال گفته می شود .

بهترین خدمات سرویس و نگهداری آسانسور کار گاهی را از نمایندگی های معتبر بخواهید.

 خدمات سرویس و نگهداری آسانسور کارگاهی توسط تعمیرکاران با تجربه ، حرفه ای و کار بلد را می توان در نمایندگی های معتبر که تمام تلاش و سعی شان جلب رضایت مشتریان وکار فرمایان می باشد پیدا کرد .  این نمایندگی های فعال بهترین خدمات تعمیر و سرویس را  به بهترین شکل ممکن برای شما فراهم می آورند .

هزینه ی تعمیر بالابر کارگاهی

 برای برآورد هزینه ی تعمیرات و سرویس  آسانسور کارگاهی  عوامل بسیاری دخیل می باشند . نکاتی همچون میزان آسیب قطعه ی مورد نظر  و نیاز داشتن یا نداشتن قطعه به تعمیر و همچنین دستمزد خود تعمیرکار از جمله نکات تاثیر گزار در هزینه های نهایی تعمیر آسانسور کارگاهی به شمار می روند . در نتیجه در شرایط مختلف هزینه ها نیز متفاوت می باشند و برای برآورد هزینه نیاز به در نظر گرفتن شرایط هست  .

جهت سفارش سرویس و یا تعمیر آسانسور کارگاهی با شماره ۰۴۱۳۶۳۰۷۶۲۶ تماس داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *